in verbinding

met mijn eigen natuur

Tijd voor jezelf

Tijd en aandacht voor jezelf is zoooooo belangrijk. Heel de dag wordt er van alle kanten een beroep op je gedaan, word je afgeleid, moet je nog even dit of nog even dat… Dan is het zo fijn om even stil te staan, jezelf weer te voelen, jezelf weer aandacht te geven. Op deze plek vind je daar kleine handreikingen voor. Een mooi gedichtje om even bij stil te staan, een fijne visualisatie of een inspirerende oefening om weer even terug bij jezelf te komen, weer in verbinding met je eigen natuur te komen…

Gedichten kunnen je raken of je weer net even een andere kijk op de dingen geven. De gedichten die je hier vindt, passen bij de sfeer en de energie van het seizoen waarin we zitten.

Visualisaties en meditaties zijn een fijne manier om te ontspannen en tot rust te komen. Kies er één die je in het moment aanspreekt.

Even je lijf weer voelen of iets creatiefs doen, kan je uit je hoofd halen en je weer terug brengen naar jezelf. Kijk in het moment welke oefening op dat moment passend is voor jou.