Nieuws- en inspiratiebrieven

Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met het maken van nieuws- en inspiratiebrieven. Brieven om jou te inspireren, met gedichten, foto’s, oefeningen en andere dingen die mij bezig houden en die jou wellicht ook wat kunnen brengen op het pad dat jij aan het bewandelen bent. 

Wil je ook de nieuws- en inspiratiesbrieven van Life in Progress ontvangen?
Klik dan hier om je in te schrijven: Inschrijven nieuws- en inspiratie brief Life in Progress

Voorgaande nieuws- en inspiratiebrieven

Inspiratiebrief Even tijd voor mijzelf mei 2020
Deze nieuwsbrief is een tijdelijk afscheid, omdat ik even tijd voor mijzelf nodig heb. Neem ook tijd voor jezelf, je innerlijke wereld en jouw helingsproces. Wees als Wilg in het gedicht van deze nieuwsbrief.

Inspiratiebrief Dag van de Aarde april 2020
Ik heb me laten inspireren door de Dag van de Aarde. Met dit keer een persoonlijke boodschap van prinses Irene, een meditatie-oefening voor dankbaarheid en liefde en een gedicht over de Aarde.

Inspiratiebrief maart 2020 – Een nieuw begin
Een inspiratiebrief om in deze vreemde en roerige tijden weer even terug bij jezelf te kunnen komen, onder andere door een visualisatie die je meeneemt naar de zee, een lichaamsgerichte oefening, een tekenoefening, informatie over de cirkel van invloed en een gedicht die van denken naar gevoel leidt. 

Nieuwsbrief december 2019 – Rust en stilte
Een nieuwsbrief over rust en stilte, met twee oefeningen om ‘vooruit te dromen’, een ingesproken visualisatie om even tot rust te komen in drukke tijden en een gedicht over stilte.

Nieuwsbrief oktober 2019 – Loslaten en het begin van iets nieuws
De eerste nieuwsbrief, met als thema loslaten, met daarbij een mooie oefening, informatie over de jaartraining en een gedicht over regen.