Jaartraining

Stel je eens voor:

Een mooie plek in de natuur, waar jij je een jaar mee verbindt en waar je regelmatig naar toe gaat.

  • Om te ontspannen en te onthaasten.
  • Om tijd en aandacht aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling te geven.
  • Om te genieten en te leren van de natuur.
  • Om jezelf te verdiepen in de thema’s van je leven die jou bezighouden en die te onderzoeken en te doorleven.
Leren in en van de natuur

De jaartraining is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij de thema’s en onderwerpen van de natuur je helpen om meer bewust te worden van je eigen wensen en verlangens en je eigen processen. De natuur biedt ieder seizoen, ieder moment, andere manieren en andere ingangen om te kijken naar de uitdagingen in jouw leven en hoe hier mee om te gaan. Door bewust een heel jaarcyclus te doorlopen en je daarmee te verbinden, kan je verdieping vinden en zo werkelijk verandering in je leven aanbrengen…

Hoe is de training opgebouwd?

De training bestaat uit 8 modules verspreidt over een jaar. De training is geïnspireerd op het ritme en de thema’s van de natuur. Iedere module heeft dan ook zijn eigen thema die hoort bij die tijd van het jaar. Het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling, dus het is vooral een ‘doe’ training: jij gaat zelf aan de slag, zelf onderzoeken en zelf ervaren. Hiervoor krijg je iedere module verschillende werkvormen, opdrachten en oefeningen aangereikt.

Wil je mee doen?

Helaas kan je je niet meer inschrijven voor de training van 2019/2020.  
Maar niet getreurd:
In november 2020 zal er een nieuwe training starten! Je kan de training volgen in een groep, als individuele coaching of door zelfstandig met de informatie en oefeningen aan de slag te gaan.

Meer informatie volgt later dit jaar…

Juicht je hart als je dit leest en wil je graag op de hoogte gehouden worden van de jaartraining? Of heb je nog een vraag?

Stuur dan een mailtje naar info@life-in-progress.nl, 
of vul het fromulier in. 

Informatie - Inschrijven