Life in Progress
Persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de natuur

Workshop 'Ik hou van mij zoals ik ben' Lorelei Festival

In augustus kan je mij vinden op het Lorelei Festival, waar ik een workshop mag geven! En waar ik natuurlijk ook zelf ga genieten van alles dat er is! Voor mij voelt het Lorelei Festival heel passend en fijn: samen met anderen buiten zijn, je horizon verbreden door al die verschillende activiteiten die aangeboden worden en natuurlijk genieten van al het moois dat er is en ontstaat! Kom jij ook?


Wie ben ik?
Voor diegene die hier via de Lorelei-site is gekomen: ik ben Liset en ik ben een echte Aarde Vrouw! Ik hou van de natuur en vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Daarom ben ik dit jaar mijn eigen bedrijf Life in Progress gestart. Ik nodig je uit om hier meer over mij te lezen.


Workshop 'Ik hou van mij zoals ik ben'
De workshop die ik op het Lorelei Festival ga geven, gaat over houden van jezelf, met alles erop en eraan! Helemaal! Ook van die stukjes van jezelf waar je misschien minder tevreden mee bent. Want ook dat ben jij! Dit sluit mooi aan bij het thema van het Lorelei Festival dit jaar: Vrouwe van Overvloed. De Vrouwe van Overvloed kent haar zelf. Weet dat ieder stukje van zichzelf waardevol is en haar gevormd heeft tot wie zij is.

Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingstocht naar zowel onze 'lichte' kant als onze 'donkere' kant. Dit doen we onder andere door (geleide) meditatie, kleine opdrachtjes, een vleugje natuur, momenten voor jezelf en momenten om te delen. 

Durf jij te laten zien wie je werkelijk bent en daar ook trots op te zijn?
Doe dan mee met deze workshop en laat je verrassen door jezelf!

Wanneer?
Je kan deelnemen aan mijn workshop 'Ik hou van mij zoals ik ben' op het Lorelei Festival Zomer 1 van 21 tot en met 23 augustus 2018!

Life in Progress
Nieuwsgierig geworden naar mijn andere 
activiteiten? Neem dan een kijkje bij de trainingen, de workshops en de coaching die ik geef!