Life in Progress
Persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de natuur
Jaartraining

Met veel liefde en plezier geef ik jaartrainingen! Samen of met een klein groepje verbinden we ons met elkaar en met de natuur. De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, waarbij de thema's en onderwerpen van de natuur jou helpen om meer bewust te worden van je eigen wensen en verlangens en om ander manieren en andere ingangen te ontwikkelen om te kunnen omgaan met zaken die jou belemmeren. Samen onderzoeken we, ervaren we en verdiepen we ons.

Jaartraining 2018/2019
Een jaar lang:
Stel je eens voor: een mooie plek in de natuur, waar je het komende jaar met een klein groepje 8 keer bij elkaar komt. Om te ontspannen en te onthaasten. Om tijd en aandacht aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling te geven. Om te genieten en te leren van de natuur. Om jezelf te verdiepen in de thema's die jou bezighouden en die te onderzoeken en te doorleven. Je volgt daarbij je eigen intentie én de thema's van de natuur. Door je een jaar lang te verbinden en te verdiepen, kan je werkelijk verandering in je leven aanbrengen...


Wat  kan je verwachten van de jaartraining?
In ieder geval ontspanning, verbinding, verdieping en verandering! Iedere bijeenkomst heeft een afwisselend programma, met verschillende werkvormen, momenten voor jezelf en momenten om te delen. De informatie waarover ik tijdens de bijeenkomst vertel, krijg je achteraf digitaal toegestuurd. Ook is er de mogelijkheid om schriftelijk feedback te krijgen op je reflectie over de voorgaande periode.  Om tussen de bijeenkomsten door in verbinding te blijven met elkaar, zal er een WhatsApp groep en/of besloten Facebookgroep gemaakt worden.


Investering:
Je investering voor het deelnemen aan deze jaartraining is € 385,- inclusief BTW. Dit is voor 8 bijeenkomsten, alle informatie digitaal en eventueel schriftelijke feedback op je reflectie.


Het is helaas niet meer mogelijk om nog in te stromen in de jaartraining 2018/2019.
Je bent van harte welkom bij
de jaartraining 2019/2020!Jaartraining 2019/2020
Ook in 2019 zal ik starten met een jaartraining. Dit keer bied ik de jaartraining in 3 vormen aan:

  • Online: Je ontvangt de informatie en gaat zelf op pad in de natuur. Via de mail krijg je van mij feedback op je reflectie, opdrachten en vragen. 
  • Individueel: Jij en ik gaan samen op pad! Samen volgen we de thema's van de seizoenen, waarbij alle aandacht en energie is gericht op jou en jouw proces. 
  • In een groep: Liever samen met anderen op pad? Dan kan natuurlijk ook, want ook dit jaar start ik met een klein groepje om samen de thema's van de seizoenen te volgen.

Binnenkort kan je hier meer lezen over de verschillende varianten.


Thema's
De thema's van de jaartraining zijn:
* Het grote geheel
* Rust en stilte
* Zaaitijd
* Ontkiemen en verzorgen
* Groeikracht en ruimte innemen
* Je volledige zelf zijn en laten zien
* Terugkijken in dankbaarheid
* Loslaten in vertrouwen


Data en investering
Binnenkort vind je hier de data voor de jaartraining 2019/2020.
Alle varianten van de jaartraining zullen in november van start gaan. 

Binnenkort vind je hier de prijzen van de verschillende jaartrainingen.

Op de hoogte blijven?
Juicht je hart als je dit leest en wil je graag op de hoogte gehouden worden over de jaartrainingen 2019/2020? 
Stuur dan een mailtje naar info@life-in-progress.nl!

Aanvullende coaching

Het kan zo maar zijn dat er tijdens een training iets bij je aangeraakt wordt, waar je met ondersteuning dieper op in wilt gaan en wat je uitgebreider wilt onderzoeken. Je kunt er dan voor kiezen om één of meerdere coaching-sessies bij mij te doen. Meer informatie over coaching vind je hier. 

Korting
Als deelnemer van een training, krijg je eenmalig 10% korting op een coachingstraject of 10% op een thema-sessie.

Vind je een jaar toch wat te lang of wil je liever één op één op aan de slag?
Neem dan een kijkje bij de coaching.