Life in Progress
Persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door de natuur

Welkom bij Life in Progress!Life in Progress is de naam van mijn bedrijf waaronder ik coaching, trainingen en workshops geef. Sinds kort verzorg ik ook activiteiten speciaal voor vrouwen
Ik werk graag buiten en laat me inspireren door de natuur. 

Life in Progress staat voor:
* bewuste tijd en aandacht voor jezelf,
* verdieping van je persoonlijke ontwikkeling,
* ontspanning en onthaasting,
* genieten en leren van de natuur in al haar vormen,
* je laten verrassen door wat er op je pad komt.

Waarom de naam Life in Progress? Omdat het leven (van jou, van mij, van de natuur) dynamisch is en zich steeds blijft ontwikkelen. Dat maakt het nooit saai en schept steeds weer nieuwe situaties en kansen. Toch kan het ook lastig zijn. Steeds weer moet je je opnieuw zien te verhouden tot andere, nieuwe situaties. En heb je je net die ene situatie eigen gemaakt, gaat het toch ineens weer een andere kant op. Je bent nooit klaar...

De naam Life in Progress staat voor mij dan ook voor de beweging van het leven en de ruimte die jij en ik daarin hebben om onszelf te kunnen en mogen blijven ontwikkelen. 

Met de activiteiten van Life in Progress hoop ik mensen weer meer bewust te laten worden van hun verbinding met de natuur, zodat ze ook weer dichter bij zichzelf komen, bij hun natuurlijke zijn. Leven vanuit je natuurlijke zijn, is leven vanuit mogelijkheden en ervaringen die je kunt gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen, in plaats van dat het leven je overkomt. Door te kijken, te ervaren, te leren van of gewoon te zijn in de natuur, kan je je eigen weg en ritme vinden en deze als kompas gebruiken in je leven. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van Life in Progress? 
Neem dan een kijkje bij de trainingen, de workshops en de coaching die ik geef!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij? 
Neem dan een kijkje bij ik & de natuur!